Reklamlar

17 Şubat 2016

26. Sınıf Marka Tescilinde TPE Sınıfları Sorgulama Listesi

TPE marka sınıfları arama 26.sınıf+ marka tescil emtia listesi marka sektörel işleri sorgulama

26. Sınıf Marka Sınıfları Listesi

Marka isimleri logo tescili için 26. sınıfın Nice sınıf kodları tpe.gov.tr mal, ürün ve eşya emtia açıklamaları sektör meslek sınıfları nedir?

Marka başvurusunda tescil edilecek marka isminin kullanılacağı 26. sınıftaki alt ürün grupları bu marka sınıfının kapsadığı işler nelerdir?


26.Sınıf Marka Tescili Emtia Listesi Detayları 

Danteller ve nakışlar (aplikeler), güpürler, fistolar, dar dokumalar, şeritler ve kurdeleler, ekstraforlar, fitiller, giysiler için kumaştan yapılmış hazır harfler ve rakamlar, armalar, rütbe işaretleri, vatkalar.

Giysiler için düğmeler, kopçalar, halkalar, fermuarlar, ayakkabı ve kemer tokaları, perçinler, yapışkan bantlar, bağlar, toplu iğneler, iğneler, dikiş iğneleri, dikiş makinesi iğneleri, tığlar ve örgü şişleri, iğne kutuları ve iğnelikler.

Yapma çiçekler, yapma meyveler.

Saç tokaları, saçı bağlamak için halkalar, taçlar, değerli metalden olmayan saç süsleri, takma saçlar, postişler, elektrikli veya elektriksiz bigudiler.


* 1 den 34'e kadar olanlar imalat (üretim) sektörü ürünlerde kullanılacak markaların koruma kapsamını içeren eşya listesi sınıflarıdır.

Markalar sadece tescil edildikleri sınıflarda korunur. İsim tescilinde sınıf listesi, markanın koruduğu ürün ve hizmetlerin listesidir.

Marka tescil sınıf listesi araştırma, marka sınıf seçimi pdf, TPE marka sınıfları arama, marka emtia listesi sorgulama, isim hakkı alma, İstanbul marka tescil firmaları.

26. Sınıf Marka Tescilinde TPE Sınıfları Sorgulama Listesi Rating: 4.5 Rating: Marka
Reklamlar

Marka Tescil İşlemleri Ofisi

Arma Patent Danışmanlık Ofisi %100 Güvenli Hizmet 2005-2017
Marka Tescil, Logo, Slogan, İsim Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili Barkod Numarası İzni Alma İşlemi 12 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz!
Marka Patent Ankara, Marka Tescili İstanbul, İsin Hakkı Başvurusu



 

Reklamlar