Reklamlar

19 Şubat 2016

35. Sınıf Marka Tescilinde TPE Sınıfları Sorgulama Listesi

TPE marka sınıfları arama +35.sınıfın marka ismi tescil hizmet ve emtiasi listesi markalar içecekler sektöründe sorgulama

35. Sınıf Marka Sınıfları Listesi

Mağazacılık / Perakende Satış hizmeti marka başvurusunda sınıf seçimi nasıl yapılır? Marka ismi logo tescili için 35. madde Nice sınıf kodları tpe.gov.tr emtia ve hizmet açıklamaları hizmet sektörü meslek sınıfları nedir?

Marka başvurusunda tescil edilecek marka isminin kullanılacağı 35. sınıfın alt hizmet grupları bu marka sınıfının kapsadığı işler nelerdir?


35.Sınıf Marka Tescili Hizmet Açıklamaları 

Reklamcılık, pazarlama ve halkla ilişkiler ile ilgili hizmetler, ticari ve reklam amaçlı sergi ve fuarların organizasyonu hizmetleri.

Büro hizmetleri: sekreterlik hizmetleri, gazete aboneliği düzenleme hizmetleri, istatistiklerin derlenmesi, büro makinelerinin kiralanması hizmetleri, bilgisayar veri tabanlarındaki bilginin sistematik hale getirilmesi, telefon cevaplama hizmetleri.

İş yönetimi, idaresi ve bu konular ile ilgili danışmanlık, muhasebe ve mali müşavirlik hizmetleri, personel işe yerleştirme, işe alma, personel seçimi, personel temini hizmetleri, ithalat-ihracat acente hizmetleri, geçici personel görevlendirme ( başkası adına fatura yatırma, vergi yatırma, trafik işlemleri gibi iş takibi) hizmetleri.

Açık artırmaların düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesi hizmetleri.

Müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için malların* bir araya getirilmesi hizmetleri (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir).

* Bu kısımda mal veya mal grubu belirtiniz.


19.10.2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik Tebliği ile Marka Tescil Başvurularına Ait Mal ve Hizmetlerin Sınıflandırılmasına İlişkin Tebliğde değişiklik yapılmıştır.

* 35 ve 45'e kadar olan sınıflar hizmet sektörü işlerinde kullanılan markaların koruma kapsamını içeren TPE nice sınıfları listesidir.

Sınıf seçimi, markanın koruma kapsamıdır. Tescilsiz Markalar sadece tescil edildikleri sınıflarda korunur. İsim tescilinde sınıf listesi, markanın koruduğu ürün ve hizmetlerin listesidir.

Marka tescil sorgulama, marka 35.sınıf seçimi pdf, TPE marka sınıfları arama, marka hizmet listesi araştırma, isim hakkı alma, marka tescil sınıf listesi, 

35. madde Nice sınıf kodları tpe.gov.tr emtia ve hizmet açıklamaları hizmet sektörü meslek sınıfları nedir

35. Sınıf Marka Tescilinde TPE Sınıfları Sorgulama Listesi Rating: 4.5 Rating: Marka
Reklamlar

Marka Tescil İşlemleri Ofisi

Arma Patent Danışmanlık Ofisi %100 Güvenli Hizmet 2005-2017
Marka Tescil, Logo, Slogan, İsim Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili Barkod Numarası İzni Alma İşlemi 12 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz!
Marka Patent Ankara, Marka Tescili İstanbul, İsin Hakkı Başvurusu



 

Reklamlar