Reklamlar

19 Şubat 2016

37. Sınıf Marka Tescilinde TPE Sınıfları Sorgulama Listesi

TPE marka sınıfları arama 37.sınıf + inşaat işleri marka ismi tescil yapı şirketi markaları markalaşmak için yatırım sektörleri sorgulama 37. Sınıf Marka Sınıfları Listesi

TPE'ye marka başvurusu yaparken sınıf seçimi nasıl yapılır? Marka isimleri logo tescili için tpe.gov.tr 37. madde Nice hizmet kodları açıklamaları hizmet sektörü meslek sınıfları nedir?

Marka Tescil 37. Sınıftaki Hizmetler nelerdir? Marka başvurusunda tescil edilecek marka isminin kullanılacağı 37. sınıfın alt hizmet grupları bu marka sınıfının kapsadığı işler nelerdir?

37.Sınıf Marka Tescili Hizmet Açıklamaları 

İnşaat hizmetleri, inşaat araç – gereçlerinin ve iş makinelerinin kiralanması hizmetleri.

Temizlik hizmetleri; dezenfeksiyon hizmetleri; haşere ilaçlama hizmetleri; temizlik araçları ve makinelerinin kiralanması hizmetleri.

Kara araçları servis istasyonu hizmetleri (bakım, tamir ve akaryakıt dolumu).

Deniz araçlarının bakımı ve tamiri hizmetleri; gemi inşaatı hizmetleri.

Hava taşıtlarının bakım ve tamiri hizmetleri.

Mobilyalara ilişkin döşeme, tamir, restorasyon hizmetleri.

Isıtma, havalandırma ve su tesisatının kurulması (tesis edilmesi), bakımı ve tamiri hizmetleri.

Giysilerin temizliği, bakımı ve tamiri hizmetleri.

Sınai makinelerin ve cihazların, büro makinelerinin ve cihazlarının, haberleşme cihazlarının, elektrikli ve elektronik cihazların tesisi, bakımı ve tamiri hizmetleri.

Asansör tamiri ve bakımı hizmetleri.

Saat tamiri hizmetleri.

Madencilik, maden çıkarma hizmetleri.

Ayakkabı, çanta, kemer tamiri hizmetleri.


* 1'den 34'e kadar olanlar imalat (üretim), 35 ve 45'e kadar olan sınıflar hizmet sektörü işlerinde kullanılan markaları koruma kapsamına alann TPE nice sınıfları listesidir.

® Sınıf seçimi, markanın (marka tescil belgesi)'nin koruma kapsamıdır. Markalar (firma isimleri) sadece tescil edildikleri sınıflarda korunur. İsim tescilinde sınıf listesi, markanın koruduğu ürün ve hizmetlerin listesidir.

Marka tescil sorgulama, marka 37.sınıf seçimi pdf, TPE marka sınıfları arama, inşaat şirketi marka hizmet listesi araştırma, mantolama firması isim hakkı alma, marka tescil sorgula, Nace kodu ara: 

37. Sınıf Marka Tescilinde TPE Sınıfları Sorgulama Listesi Rating: 4.5 Rating: Marka
Reklamlar

Marka Tescil İşlemleri Ofisi

Arma Patent Danışmanlık Ofisi %100 Güvenli Hizmet 2005-2017
Marka Tescil, Logo, Slogan, İsim Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili Barkod Numarası İzni Alma İşlemi 12 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz!
Marka Patent Ankara, Marka Tescili İstanbul, İsin Hakkı Başvurusu



 

Reklamlar