Reklamlar

22 Şubat 2016

TEK Sınıflı MARKA başvurusu maliyet ® Tescil ücreti

Tek sınıflı marka nedir, çok sınıflı ne demek?

Marka İsim Logo Slogan Tescil işlemleri Marka ismi "R" işareti belgesi almak için neyi nerede nasıl yapmak gerekir? Marka başvuru kaydı maliyet TEK sınıf ücreti ne kadar?

Türkiye'de Türk Patent Enstitüsü yani kısaca 'TPE'ye marka başvurusu yapılması gerekmektedir?

Yeni Marka başvuru maliyet ücreti, başvurusu yapılacak markanın kaç sınıflı (1 bir sınıf, 2 iki sınıflı, 3 üç sınıflı veya daha fazla olabilir) olacağına bağlıdır. Tek Sınıflı Marka Başvuru Ücreti ne kadar? Çok sınıflı başvuru fiyatları nedir?
®Marka tescil başvuru işlemi, Türk Patent Enstitüsü nice sınıflarına göre yapılmaktadır. Marka isminizin tescilleme işlemini sadece tek bir (1) sınıfta vaya birden çok sınıflarda yapabilirsiniz.
Müracaattaki sınıf sayısı arttıkça "marka tescil belgesi" alımı maliyetinizde artar. Nedeni ise her marka sınıfı için harç ödemeniz gerekmektedir.

Marka başvuru maliyet ücreti, isim tescili başvurusu maliyeti nedir ücretler ne kadar

Tek 1 sınıflı, İki 2 sınıflı, üç 3 sınıflı, dört 4 sınıflı veya daha fazla sınıflı, isterseniz tüm sınıflarda (45 Madde) marka tescil kaydı yapabilirsiniz.

Marka Başvurusu Maliyeti / Ücretleri nasıl hesaplanır?

Marka Sınıf Harcı + Vekillik Hizmet Ücreti + KDV Miktarı

TPE Ticaret (Mal) ve Hizmet markaları madde sınıf seçimi açıklama kodları ve detayları son şekli ile sitemizde bulunmaktadır.

TPE (Türkiye Patent Enstitüsü) tarafından belirlenen Marka tescil işlemleri ile ilgili harç ücretleri (fiyatları) yıllara göre değişebilmektedir..
Arma Patent Ofisinden Marka Danışmanlık Hizmeti alabilirsiniz.
(Since 2005-2016 www.armapatent.com)
#Marka #Logo #İsim #Slogan #Tescil #Patent Ofisi tek sınıflı marka ne demek, iki sınıfta marka müracaatı, tek sınıflı marka başvuru ücreti nedir, 3 sınıfta isim tescili almak kaç para, marka belgesi sınıf ücretleri, 

TEK Sınıflı MARKA başvurusu maliyet ® Tescil ücreti Rating: 4.5 Rating: Marka
Reklamlar

Marka Tescil İşlemleri Ofisi

Arma Patent Danışmanlık Ofisi %100 Güvenli Hizmet 2005-2017
Marka Tescil, Logo, Slogan, İsim Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili Barkod Numarası İzni Alma İşlemi 12 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz!
Marka Patent Ankara, Marka Tescili İstanbul, İsin Hakkı Başvurusu



 

Reklamlar