Reklamlar

23 Şubat 2016

Markalaşma kaçınılmaz hale geldi, MARKA olmazsa olmaz!

Markalaşma, Marka kişiliği ve imajı olmazsa olmaz!

Gelişen teknoloji ve global pazar rekabeti ile marka ismi tescili kaçınılmaz hale geldi. Rakip firmaların ve marka'ların varlığı, devamlı yeniliğe ve sahip olunan marka'nın sürekli geliştirilmesine sebep olmaktadır.

Markalaşma tüketicilerin satın alma kararları üzerinde markalaşmamış ürünlere göre rekabette avantaj sağlamaktadır. Danışmanlık Vekillik için Tercih ettiğiniz firmaları referanslarından sorunuz ve bilgi alınız, Aldanmayınız!

Marka Tescil (İsim Tescili) Belgesi, Üretici veya Satıcıların Ürününü tanıtan, onu başkalarının ürünlerinden veya hizmetlerinden ayırmaya yarayan İsim, Marka, Logo, Arma, Sembol veya bunların birleşiminden meydana gelen işaretlerdir.

Register R İşareti, İsim Hakkı Almak, Marka Yenilemesi, Patent Ofisi İletişim, Ankara, Çankaya, Kızılay
"TPE-Marka Tescil (İsim Tescili) Belgesi Sicile kayıt edildiği takdirde yasallaşır ve Yasal Koruma sağlar. Yasal korunmanın dışında İşletmeye daha birçok faydalar sağlar.

Marka Tescili / İsim Tescili Belgesi Firmaların yurtiçi ve yurtdışı pazarda güçlü ve istikrarlı olabilmesi için, ekonomik pazarda yer edinmenin önemli gereklerinden birisidir.
"Bunun için ilk şart olan Marka Tescil / İsim Tescil / Logo Tescili kavramları, sağlam bir temel üzerine oturan ama sürekli gelişmeyi hedefleyen bir sürecin başlangıcı sayılabilir. "
Markalaşma kararı vermiş firma tarafından tutarlı olarak iletilen ve sergilenen iyi tanımlanmış belirli değerler sözkonusu değilse, reklam, promosyon, isim değişikliği, logo tasarımı ve diğer uygulamalar hiç bir şekilde başarılı bir marka oluşturulması için yeterli olmayacaktır.

Markalaşma, standart kalite ve hizmet garantisi içerdiği varsayımıyla tüketicinin alışverişinde hata riskini azaltan bir unsur olarak değerlendirilmekte, markalaşmış ürün ve firmaların markalaşmamış ürün ve firmalara tercih edilmesini sağlamaktadır.

Markalaşma kaçınılmaz hale geldi, MARKA olmazsa olmaz! Rating: 4.5 Rating: Marka
Reklamlar

Marka Tescil İşlemleri Ofisi

Arma Patent Danışmanlık Ofisi %100 Güvenli Hizmet 2005-2017
Marka Tescil, Logo, Slogan, İsim Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili Barkod Numarası İzni Alma İşlemi 12 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz!
Marka Patent Ankara, Marka Tescili İstanbul, İsin Hakkı Başvurusu



 

Reklamlar