Reklamlar

27 Şubat 2016

MARKA almak ® Firma isim tescili neden önemlidir?

Marka tescili alma nedir? Markamı niçin tescil ettirmeliyim?

marka tescili almak ne kadar, isim tescili fiyatı, firma isim hakkı almak istiyorumMarkalaşmanın önemi gün geçtikçe artıyor.. Dünya markası olma yolunda en önemli adım markalaşmadır..

Firma isim tescili neden önemlidir. Markanızı ® neden tescil ettirmelisiniz? Firmaların tabela isim tescili neden gereklidir? Marka tescili için nereye başvurulur?

Günümüzde gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları ve değişen tüketim kalıpları uluslararası arenada yer almak isteyen şirketleri daha fazla katma değer ve daha fazla pazar payı anlamına gelen güçlü markalar yaratmaya teşvik ediyor.

Sevilen ve talep gören marka isimleri™ yaratmak ve markalaşmanın ilk adımı nedir? Tekstil ve hazır giyim, otomotiv, elektronik, gıda gibi rekabetçi iş sektörleri açısından ihracatta markalaşmanın önemi gün geçtikçe daha da artmaktadır.

* .com.tr domain / alan adı / web adresi alımında,
* TSE, TSEK belgesi başvurusunda, * Sektörel fuar katılımlarında,
* KOSGEB teşviklerinden faydalanmak için,
* Araç muayenesinde (Araç reklam giydirmesi durumunda),

Bunlar ve benzeri bir çok resmi başvuruda şirket / firma / işletmelerden TPE "marka tescil belgesi" talep edilmektedir. Ticaret ünvanları ve şirket isimleri / firma adları başka kanunlarla tescilli olsa bile, marka olarak tescil ettirmedikçe resmi "marka" sayılmaz.
Markamı / ismimi nasıl tescil ettirebilirim? Kullanmakta olduğunuz markanızı, isminizi, logonuzu yasal olarak koruyabilmek için Türk Patent Enstitüsü'nden verilen "Marka Tescil Belgesi" almaktır.  © 2005-2016
Marka tescili almak ne kadar? Marka ismi, logo veya slogan tescil başvurusu ücretleri Türk Patent Enstitüsü / TPE TEK sınıf harç ücreti ve vekillik ücretinden oluşmaktadır.

marka tescil belgesi, isim tescili Ankara, logo tescili, marka tescil firmaları İstanbul, isim patenti fiyatları, marka tescil başvuru ücretleri,

MARKA almak ® Firma isim tescili neden önemlidir? Rating: 4.5 Rating: Marka
Reklamlar

Marka Tescil İşlemleri Ofisi

Arma Patent Danışmanlık Ofisi %100 Güvenli Hizmet 2005-2017
Marka Tescil, Logo, Slogan, İsim Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili Barkod Numarası İzni Alma İşlemi 12 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz!
Marka Patent Ankara, Marka Tescili İstanbul, İsin Hakkı Başvurusu



 

Reklamlar